• CAMERA SINGLE
  • 147LEI
    per 10-11.03.2018
  • 147 Lei camera single/noapte - față de 109 € camera single/noapte.
  • Tarif afișat la recepție
  • Tarifele sunt necomisionabile și sunt exprimate în Lei/camera/noapte,
  • Includ micul dejun, TVA si taxa locală de 1%.
  • Pentru a beneficia de o rezervare fermă, fiecare participant trebuie să garanteze rezervarea cu Carte de Credit sau cu achitarea sejurului în avans prin virament bancar.
REDUCERE LA CAZARE

pentru participantii la ExcellencE Dance Cup

Pentru a beneficia de tarifele speciale, negociate pentru participanții la ExcellencE Dance Cup, persoanele care solicită cazare trebuie să contacteze departamentul de rezervari la telefon Tel: +40  031.106.11.11 sau email: reservations.ringrand@rinhotels.ro  și vor menționa că vor participa la ExcellencE Dance Cup


Construit in anul 2007, RIN Grand Hotel este alegerea perfectă pentru călătoriile de afaceri sau placere. Hotelul surprinde prin măreția și diversitatea serviciilor oferite.

Localizat în sud-estul capitalei într-o zonă ușor accesibilă, hotelul se află la doar 7 Km de centrul turistic. Unitatea noastră vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră reușind să asigure o experienta unică fie că alegeți să vă incepeți ziua cu o întalnire de afaceri, să luați prânzul sau cina, sau doriți să vă relaxați în centrul wellness al hotelului.


Conceput astfel incat sa intampine nevoile de business si nu numai, centrul de conferinte al hotelului RIN Grand pune la dispozitie 25 sali de conferinte dintre care sala Bucuresti poate gazdui pana la 1.000 de persoane. Toate salile au lumina naturala, dispun de echipamente audio-video de ultima generatie si acces gratuit la internet de mare viteza. Pentru servicii de copiere, printare, fax sau internet puteti apela la business center.

RIN GRAND HOTEL

Șoseaua Vitan - Bârzești, Nr. 7D, București

RIN Grand Hotel București este un hotel modern, construit în 2007, cu o gamă de servicii adaptată perfect celor care sunt în călătorii de afaceri sau de plăcere. Când sunt rugaţi să spună cele mai importante 3 motive pentru care apreciază hotelul nostru, oaspeţii noştri menţionează: curăţenia, serviciile şi raportul calitate – preţ.

RIN Grand Hotel

Adresa: Soseaua Vitan - Barzesti, Nr 7D, Bucuresti
Coordonate GPS: Lat 44.398815, Lon 26.1410343
ORGANIZATOR STOP&DANCE STUDIO
VIRGIL : 0731326739
E-Mail: info@excellence-cup.ro

TOP